Site menu:

______________

Senaste nytt

Behandlingar

Min grund är inom svensk klassisk massage men min teknik har blandats upp med den hawaiianska lomi lomi-massagen.

Ryggmassage, 30 minuter, 290 kr
Här får du massage på rygg, nacke, axlar utifrån var behovet är störst. Här används kräm. Behandlande eller avslappnande massage men utan föregående undersökning. Du som har friskvårdsklippet får denna behandling.

Ryggmassage, 45 minuter / 60 minuter, 390 kr / 490 kr
Även här får du massage på rygg, nacke och axlar utifrån behov. Men här avslutas behandlingen med en värmekudde på slutet för att öka på avslappningen ytterligare. Här används kräm. Behandlande eller avslappnande massage men utan föregående undersökning.

Behandlande massage inkl undersökning, 60 minuter, 500 kr
Här kartlägger vi ditt problem, undersöker rörlighet mm. Därefter får du behandlande massage och vid behov även pnf (töjningar) och prt (avslappnande grepp) för att avslutningsvis återtesta för att se vad som förbättrats. Mycket bra för dig med smärta eller begränsad rörlighet.

Helkroppsmassage, 75 minuter, 590 kr
Helkroppsmassagen är en behaglig massage som kan anpassas utifrån önskemål och behov, bara rent avslappnande eller så går man in och jobbar djupare där det behövs. Behandlingen påverkar både kropp och själ. Här används olja.

Stöd/motivationssamtal, 60 min, 600 kr NYHET
För dig som känner att du vill ha någon att bolla tankar och idéer med, oavsett om det är något som känns jobbigt och tungt i ditt liv eller om du går i framtidsfunderingar. Jag är utbildad socionom med flerårig erfarenhet från arbete med både barn, ungdomar, missbrukare och föräldrar. Tystnads- och anmälningsplikt.

Gravidmassage, 30 minuter, 300 kr
Massage för dig som passerat 12e veckan i din graviditet. Jag har gravidbänk som gör att du kan ligga bekvämt på mage även när magen blivit stor, det gör att du kan slappna av och njuta av en skön och avslappnande massage.

Reikihealing, 60 minuter, 490 kr
Energibalansering och energipåfyllning i en session på 60 minuter.

Skriv en kommentar