Site menu:

______________

Senaste nytt

Certifiering

Du har rätt att ställa krav på din massör! När du går till en massör väljer du att ge denne ett stort förtroende – nämligen att beröra dig. I den situationen är det för en seriös massör alltid klienten som “äger” behandlingen och som avgör vad som ska göras.

En professionell massör ska kunna ta emot, motsvara och förvalta klientens förtroende. Förutom att den av Branschrådet Svensk Massage certifierade massören självklart ska kunna ge klienten en tekniskt sett bra behandling ska massören också kunna ge klienten ett korrekt bemötande så att han eller hon känner sig välkommen, trygg och väl behandlad och vill komma tillbaka.

Därför ska du välja en av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör!

Av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör blir den – som utöver sin diplomutbildning – blivit godkänd vid Branschrådets Svensk Massage nationella teoretiska och praktiska prov. När Branschrådet Svensk Massage certifierar en massör innebär det en kvalitetsstämpel. En av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör ska vara det samma som en massör med hög kvalitet på utbildning och yrkeskompetens.

Olika massörer har i viss mån varierande yrkesinriktning beroende på utbildning, erfarenhet och egna specialintressen. Vissa är till exempel mer inriktade på idrottsverksamhet och andra mer inriktade på smärtbehandling. Branschrådets Svensk Massage certifiering garanterar en gemensam och tillförlitlig grundutbildning och baskompetensnivå.

När du väljer en certifierad massör väljer du alltså kvalitet och kompetens. Du väljer samtidigt god utbildning och beprövade metoder. Dessutom får du tryggheten i att massören har förbundit sig att arbeta under branschens etiska regler.

(Text hämtad från www.svenskmassage.se)

Skriv en kommentar