Site menu:

______________

Senaste nytt

Undersidor till Massage på ditt företag:

Massage på ditt företag

Massage på jobbet – ett verkningsfullt sätt att ta hand om sin personal

Sjukskrivningar p.g.a. besvär från muskler och leder utgör ca 1/3 av alla sjukskrivningar och nästan 40 % av de utbetalda sjukpennings-medlen enligt Riksförsäkringsverket
(Källa: Incitament, nr VII 2007, sid 525)

Telia Sonera har gjort en undersökning bland sina anställda som gått på massage på arbetstid. Resultaten visar att massage ger ett bra resultat på kort sikt och ännu bättre på lång sikt. Personalen upplevde mindre smärta och ökad rörlighet av att gå på massage.
(Källa: Massage & Kroppsvård nr 4 2007 s 66)

Det finns alltså mycket som talar för massage på jobbet.
Att känna sig bekräftad och sedd av sina chefer är ju ytterligare en positiv aspekt av det hela som inte kan förringas. Det är dock viktigt att man anlitar en kunnig massör som vet vad den gör. Därför ska man alltid anlita någon som är certifierad, av Branschrådet Svensk Massage eller andra godkända branschråd. Dessutom bör massören ha en patient- och ansvarsförsäkring och F-skattsedel.

Massage & Helhet uppfyller dessa krav och har dessutom arbetat ute på företag under flera år och vet vad som brukar vara problemområde för olika kategorier. Jag kan komma ut till företaget med bänk och kräm om det passar bäst, annars kan ni komma till mig i mina fina lokaler centralt i Tomelilla.

Massage på jobbet ska vara smidigt, enkelt och effektivt. Tillsammans kommer vi fram till vilken lösning som är smidigast för just ditt företag och dina anställda.

Skriv en kommentar